Frågor? Klicka här! Privatflytt i Göteborg

Privatflytt i Göteborg hos XL Flytt. Då kan man lämna arbetet helt till oss och då är det bara att luta dig tillbaks medan vi sköter allt så att ni flyttar in i er nya bostad uppackad och klar. För att du skall få lite insyn i vad vi gör… Vi hjälper dig – du bestämmer hur mycket:

> Vi packar, demonterar, emballerar,
> Lastar, transporterar och lossar.
> Packar upp
> Monterar
> Möblerar
> Transport till tippen
> Bär pianon och flyglar
> Vi utför flyttstädning inom Göteborg med omnejd

Privatflytt i Göteborg

Vi hyr ut bärselar, flyttlådor m m.

Vi hyr ut flyttlådor till våra kunder! Ni betalar 30 kr st och vi kör ut dom kostnadsfritt til er. När ni är färdiga med flytten så ringer ni oss och vi hämtar då kartongerna. Ni får då tillbaks 20 kr per flyttlåda. Vi flyttar allt från hela bohag till enstaka möbler över hela landet.

Vi utför alla typer av privatflytt i Göteborg. Det kan vara allt från mindre lägenheter till större hus. Vi hjälper dig även med att emballera känsligt och ömtåligt gods. Vi flyttar även ditt piano eller annat tungt.

Önskar du packningshjälp kan vi erbjuda professionell hjälp för bästa resultat. Det är kunden som bestämmer hur mycket eller lite vi ska göra.

Vi hjälper er både med packning och flyttstädning om ni så önskar. Från första samtalet, till upphängning av tavlor, vi är med hela vägen. Vårt uppdrag är färdigt först när Du är nöjd.

Vår kunniga personal kan sköta allt och följer ALLMÄNNA BESTÄMMELSER FÖR BOHAGSFLYTTNING enl. Bohag 2000!

XL Flytt  0706-00 00 19

web statistics free hit counters